Penyelesaian Kewangan

Perundingan kewangan berlesen yang telah membantu rakyat Malaysia di peringkat peribadi dan perniagaan.

Tentang kita

Smart Key Resources telah membantu banyak individu menyelesaikan masalah kewangan mereka dalam tempoh tersebut. Kami menawarkan skim pinjaman dengan kadar faedah rendah tanpa sebarang bayaran tersembunyi. Aliran tunai kami yang besar dapat menampung jumlah pinjaman perniagaan anda.

Pinjaman Segera

Kecemasan memang berlaku, apabila anda memerlukan wang tunai segera, dapatkan pinjaman segera daripada kami dalam masa beberapa jam.

Jumlah Pinjaman:
Sehinga RM50,000

Pinjaman peribadi

Apabila anda mencari penyelesaian kewangan yang cepat disetujui, kami dapat membantu anda mendapatkan pinjaman peribadi yang anda perlukan.

Jumlah Pinjaman:
Sehinga RM500,000

Pinjaman Perniagaan

Kami di sini untuk menghulurkan bantuan kewangan yang anda perlukan untuk melaksanakan idea keusahawanan anda.

Jumlah Pinjaman:
Sehinga RM1,000,000

Soalan lazim

Kita perlu:

  • 1. Penyata bank 3 bulan terkini

  • 2. Slip gaji 3 bulan terkini

  • 3. Bil utiliti terkini (air / elektrik)

  • 4. Salinan fotokopi IC

Kami menawarkan kadar faedah pinjaman yang sangat berpatutan dengan kadar terendah 1% setiap bulan. Selain itu, kami menawarkan terma dan tempoh pembayaran yang fleksibel dan wajar. Ketahui lebih lanjut dengan menghubungi kami hari ini atau hantarkan permohonan anda dalam talian untuk rebat lebih lanjut!

Ya, dengan kami, permohonan pinjaman anda akan tetap dipertimbangkan walaupun anda disenarai hitam / CTOS bergantung pada dokumen sokongan anda yang kami minta. Anda boleh berbincang dengan perunding pinjaman kami untuk mengetahui lebih banyak maklumat. Kami mempunyai kadar kelulusan pinjaman lebih dari 99.9%.

Rakan sepasukan kami yang berdedikasi akan meminta permohonan pinjaman anda dalam masa 3 jam, dengan syarat anda telah menyerahkan semua dokumen dan maklumat yang diperlukan. Setelah pinjaman diluluskan, kami akan mengeluarkan wang tunai kepada anda dalam masa 3 minit.

Hubungi Kami

Alamat

12, 1st Floor, Jalan Perniagaan Tambun Permai, Pusat Perniagaan Tambun Permai, 14100 Simpang Ampat, Pulau Pinang

Emel:

smartkeyresources@hotmail.com

Pejabat:

+6010- 396 1919

Kami dengan senang hati menjawab sebarang pertanyaan anda.